Pogledajte novi spot "The Books of Knjige" sa Marinom Tadić! (VIDEO)

Pevačica u spotu ima ulogu opake cice, dok prelepe crnogorske manekenke "ubijaju od batina" beskrajno duhovite "Buksovce"

  • 1

Urnebesni komičari sa Cetinja "The Books of Knjige" su se posle duže muzičke pauze oglasili singlom "Svuda oko tebe", koji su snimili sa srpskom pevačicom Marinom Tadić, koja u spotu ima ulogu opake cice.

- Bilo nam je zabavno zvati Marinu da glumi u spotu, a ne da peva, iako je upravo njen vokal u pozadini izdigao na jedan veći nivo tu dramatičnu posljednju scenu. Ipak, glavni junak je pijanac kojeg je naš drugar Čegi sjajno odglumio. Njegov delirijum tremens je glavni motiv svih nadrealnih slika koje će se vidjeti u spotu. To je zato jer se i sami često osećamo kao da smo u delirijumu, zbog zarobljenosti u apsurdne situacije društva u kome su se estetske i moralne vrednosti izokrenule naopačke - rekao je frontmen grupe Zoran Marković Zonjo.

Pored Dejana Vukovića Čegija u spotu još glume i devojke cirkuske trupe "Ludifico" iz Novog Sada, kao i prelepe crnogorske manekenke koje u jednom od kadrova premlaćuju "Buksovce".

- Nisam ni sanjala da će me jednog dana pozvati ljudi koji su beskrajno duhoviti i šarmantni, a ludi i pozitivni u svojim idejama. Drago mi je da sam bila deo ekipe spota i nadam se da će ljudima biti udobno u ovom putovanju sa nama - rekla je zanosna pevačica za portal "Cafe del Montenegro".

(Telegraf.rs / cdm.me)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA