Tamara Dragičević povredila nogu, završila u Urgentnom centru

Mlada glumica doživela je nezgodu na jučerašnjem snimanju šoua "Tvoje lice zvuči poznato" kada se pripremala za imitaciju Majkla Džeksona

  • 4

Tamara Dragičević povredila je nogu na na jučerašnjem snimanju emisije "Tvoje lice zvuči poznato", zbog čega je završila u Urgentnom centru.

Kako prenosi "Blic", nezgoda se dogodila u studiju na Košutnjaku dok se mlada glumica pripremala da imitira Majkla Džeksona.

- Pala sam dok sam se muvala iza scene i čekala svoj red da snimim imitaciju. Nekoliko sati sam provela u Urgentnom centru. Dali su mi infuziju dok su me previjali, ali bitno je da će sve biti u redu - rekla je Tamara za ovaj dnevni list.

Dragičevićeva je navela da se po izlasku iz Urgentnog centra odmah vratila na snimanje emisije.

- Mnogo me boli, ali na svu sreću, povreda nije strašna. Izdržaću dok ne završim sa snimanjem, to je sigurno. Povreda me neće omesti da i u sledećim emisijama dam sve od sebe - otkrila je mlada glumica.

Inače, ovo nije bila jedina nezgoda koju su takmičari šoua "Tvoje lice zvuči poznato" imali kada su se pripremali za svoje transformacije.

Aleksa Jelić je tako imao problema sa kolenom zbog čega je išao i na terapiju. Nešto bolje prošla je Sneki, koja je zbog imitacije Madone dobila modrice.

(Telegraf.rs/izvor: "Blic")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA