HJU DŽEKMEN: Imam rak kože (FOTO)

"Molim vas, ne budite blesavi kao ja. Idite na kontrolu. I koristite kreme za sunčanje", napisao je glumac na svm Instagram nalogu, otkrivši da je bio na lečenju zbog raka kože

  • 0

Australiski glumac Hju Džekmen otkrio je da je bio na lečenju zbog raka kože i na društvenoj mreži Instagram podelio je svoju fotografiju sa flasterom na nosu.

- Deb mi je rekla da proverim promenu na nosu i, brale, bila je u pravu - napisala je holivudska zvezda, aludirajući na suprugu Deboru Li Furnis.

Džekmen je naveo da je imao uobičajeni oblik karcinoma kože - bazaliom - koji je retko fatalan.

- Molim vas, ne budite blesavi kao ja. Idite na kontrolu. I koristite kreme za sunčanje!!! - jasan je bio Džekmen.

Australija ima najvišu stopu raka kože na svetu i dva od tri Australijanca dobiju dijagnozu pre 70. godine, pokazalo je istraživanje lokalnih zdravstvenih ustanova.

Džekmen je zagovornik istraživanja raka. Glumac je medijima priznao da mu je, kada je tražio blagoslov od tašte Fej Dankan - predsednice Fondacije za borbu protiv raka u Australiji - rekla da je preduslov za blagoslov borba protiv raka.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA