DŽASTIN BIBER: Boli me ku*ac šta ljudi misle o meni!

Mladi pevač je izjavio da je zadovoljan svojim skandaloznim životom i da će nastaviti da se ostvaruje kao umetnik i osoba

  • 12

Neki ga smatraju netalentovanim, bahatim i bezobzirnim bogatim klincem koji ne zna da peva, a Džastin Biber im je na to odgovorio rečenicom: "Boli me ku*ac  šta vi mislite o meni!".

To je, između ostalog, mladi pevač izjavio u intervjuu za magazin "Hollywood Reporter", u kojem je, kako kaže, odlučio da uzvrati svim hejterima.

- Znam ko sam, šta radim sa svojim životom i šta sam postigao do sada. Nastaviću i dalje tako da se ostvarujem kao izvođač, pisac, umetnik i osoba, kao ljudsko biće. Srećan sam ovakav kakav jesam - rekao je Biber.

Pevač je za kratko vreme napravio niz skandala, od toga što je dva sata kasnio na svoj koncert, terao svoje telohranitelje da ga nose obilazeći Kineski zid, izmislio susret sa meksičkim pedsednikom, do toga što je organizovao žurke na kojima su poznati uživali u društvu striptizeta.

Smatrajući da Biberova karijera ide u pogrešnom smeru, moge poznate ličnosti, poput Toma Henksa, Opre Vinfri, Vila Smita i Eminema, ponudile su mu pomoć, želeći da ga posavetuju i upozore na posledice njegovog raskalašnog ponašanja.

(M. P./The Hollywood Reporter)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kaca

    22. novembar 2013 | 15:29

    Kad bi imao pomenuti organ...

  • Realista

    22. novembar 2013 | 17:09

    Ali kad vidim ovako devojke neke, tipa ove @Kace da pricaju kako JB nema k****, a prve bi se popele i jahale isti za pare i za popularnost.

  • Partybreaker

    22. novembar 2013 | 16:01

    Tako je...aj sad idi skoci I ubij se!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA