FEJSBUK PREVARA: Zvezda Granda: Je*em se da snimim ploču!

- Ne verujem šta mi se dešava. Kad sam shvatila da je vrag odneo šalu, otišla sam u policiju, gde su mi objasnili dalji postupak u ovakvim slučajevima - kaže Jadranka Barjaktarović

  • 7

Pevačica Jadranka Barjaktarović kaže da je očajna jer nikako ne može da se izbori sa hakerima koji su izmenili jednu od  njenih Fejsbuk stranica na kojoj sada, između ostalog piše da se "je*e za pare" kao i da je lezbača!

Nepoznati haker u ime zvezde "Granda" redovno ostavlja vulgarne komentare tipa: "Ja sam najveća kurva" i "Započela sam dižući noge za prvu ploču". Čak su napisani i navodni telefoni Jadranke i njenog menadžera!

- Ne verujem šta mi se dešava. Kad sam shvatila da je vrag odneo šalu, otišla sam u policiju, gde su mi objasnili dalji postupak u ovakvim slučajevima. Meni Fejsbuk ne služi za ubijanje vremena, nego za komunikaciju s publikom, za oglašavanje nastupa i za posao - kaže Jadranka Barjaktarović.

(Telegraf.rs/ Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA