PROVOD U BITEF ART KAFE-U: Vikend komedije i dobre muzičke zabave

Delimo karte za vikend provod u Bitef Art kafe-u. U subotu vas očekuje Srđan Dinčić, stand up komičar, a potom Makao bend, dok ćete se u nedelju zabavljati sa britanskim Norman Beaker bendom

  • 0

U Bitef Art kafe-u, očekuje vas veče puno dobre komedije i zabave a potom kvalitetna muzika do ranih jutarnjih sati. Srđan Dinčić, stand up komičar, ili kako "moderni" ljudi vole da kažu menadžer duhovitih scenskih aktivnosti govornog tipa.

O svemu ima svoje mišljenje, zabavno, duhovito, genijalno i nikada ne dozvoljava da poklekne pred nedoumicama.

Komični program počinje večeras u 21:30 časova, nakon čega će oko 23:30 nastupiti Makao bend.

U nedelju , sa početkom oko 22 časa, u sklopu svoje evropske turneje nastupa petočlani Norman Beaker band, sastavljen od najcenjenijih britanskih muzičara.

Gitarista, pevač, kantautor i producent, Norman Beaker je predvodnik jednog od britanskih najboljih i najoriginalnijih bluz bendova već tri decenije.

Njihovi legendarni nastupi, prožeti su emocijama, uzbuđenjem, ali i humorom. Upravo ovako je Norman Beaker band osvojio svet!

Tokom godina sarađivali su sa rock&roll i r'n'b veličinama poput: Chuck Berry, Buddy Guy, BB King, Jimmy Page, Robert Plant, Graham Bond, Jack Bruce, Lowell Fulson, Peter Green, Paul Jones, Alexis Korner, Louisiana Red, Fenton Robinson... lista se proteže u nedogled.

Britanski bluz stiže u Beograd, koncert koji ljubitelji bluz zvuka i dobre svirke uopšte nikako ne bi trebalo da propuste!

Za najbrže čitaoce delimo tri puta po dve karte za provod u subotu i u nedelju u Bitef Art Kafe-u. Sve što treba da uradite je da na mejl karte@telegraf.rs pošaljete svoje podatke (ime, prezime, broj telefona) sa naznakom "Bitef Art Kafe-subota" ili "Bitef Art Kafe - nedelja".

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA