Bivša modelsica dobila ferari od milion evra!

Čim je videla nov model čuvenog italijanskog automobila, Sandra Meljničenko je od svog supruga tražila da joj ga kupi, a on joj je želju odmah ispunio

  • 13

Ruski milijarder Andrej Meljničenko je svojoj supruzi Sandri kupio još jedan u nizu skupih poklona, a ovoga puta je nekadašnja članica grupe "Models" dobila "ferari" vredan 1,2 miliona evra!

- Sandra je oduševljena "ferarijem" i, kada je sa Andrejem videla nov model, poželela ga je u svojoj garaži. Andrej ga je odmah poručio jer sve čini da svoju dragu vidi srećnom. Iako naviknuta na to da od muža za sve bitne datume, godišnjice ljubavi i brojne praznike dobija lepe i vredne poklone, nije krila radost zbog novog automobila - otkrio je prijatelj Meljničenkovih.

Normalno da se Sandra obradovala - model "la ferari" ili F70 je iz limitirane serije od samo 499 komada, maksimalna brzina mu je 350 kilometara na čas, do "stotke" ubrzava za manje od tri sekunde.

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA