Montipajtonovci za 43 sekunde rasprodali londonsku Arenu! (FOTO)

Članovi čuvene humorističke grupe će od 1. do 5. jula 2014. izvoditi predstavu "Jedan je otišao, još petorica su ostala"

  • 0

Kada su članovi legendarnog "Letećeg cirkusa Montija Pajtona" prošle nedelje potvrdili da se ponovo okupljaju, ta vest je izazvala oduševljenje širom sveta, ali ipak niko, pa ni Džon Kliz, Erik Ajdl i ekipa, nije očekivao da će se karte za povratničku predstavu u londonskoj "O2 Areni" rasprodati za tačno 43,5 sekundi!

Komad pod nazivom "Jedan je otišao, još petorica su ostala" će režirati Ajdl, a premijera je zakazana za 1. jul naredne godine, međutim, zbog ogromnog interesovanja, "Montipajtonovci" će u "O2 Areni" nastupiti i od 2. do 5. jula.

Inače, Džon Kliz. Erik Ajdl, Teri Gilijam, Majkl Pejlin i Teri Džons su najavili da će se u predstavi naći neki od kultnih skečeva iz TV serije, kao i nov materijal.

Da podsetimo, "Pajtonovci" su se poslednji put nakratko okupili 2009. kada su slavili 40 godina postojanja, a nisu zaboravili ni šestog člana originalne postave Grejema Čepmena, koji je preminuo 1989, pa su najavili da će i on, naravno na specijalan, i ne sumnjamo, čudan način, biti deo nove predstave.

(Telegraf.rs/ BBC)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA