OBMANA: Fotošop unakazio prelepu manekenku! (FOTO)

Uredništvo popularnog svetskog magazina "Famous" na naslovnu stranu je postavilo fotke na kojima zgodna manekenka navodno ima tonu celulita

  • 3

Australijski model Lara Bingl napala je časopis "Famous" zbog njenih fotografija koje su se našle na naslovnici. Uredništvo magazina unakazilo je zgodnu devojku, koristeći se Fotošopom, kojim su joj dodali tonu celulita na butine. Iste fotografije, bez celulita, ranije je već koristio časopis "Who".

Manekenka je zaštitno lice jednog brenda donjeg rublja i poznata je po savršenom izgledu, bez trunke nepravilnosti na nogama i guzi. Napornim treninzima postigla je da se svi dive njenom telu, ali je poznati magazin odlučio da joj ugrozi reputaciju pomoću ozloglašenog Fotošopa.

Binglova je na Instagramu objavila iste fotografije iz časopisa "Who", koji ih je objavio nekoliko meseci ranije, a na kojima se vidi da nema celulit.

- Odvratni ste. Ovo je sramota - napisala je Lara na Instagramu.

Nije novost da se mnogi magazini koriste ovom tehnikom kako bi "otkrili" senzacionalnu vest, a i domaći nedeljnici koji se bave ovom tematikom, rado posežu za ubojitim oružjem zvanim Fotošop.

(A. Č. / Daily Mail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • tomm

    26. novembar 2013 | 20:00

    Pa Kurir to svako malo radi. Tačnije pokušavaju,ali nisu išli na kurs korišćenja fotošopa pa se baš ne snalaze hehehe

  • graficki dizajner

    27. novembar 2013 | 00:29

    Meni daleko vise, ova druga slika lici na fotoshop...

  • Angie

    27. novembar 2013 | 13:05

    Oni su objavili samo original slike gde doticna ima celulit pa joj se to nije svidelo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA