VLASNICI SRCASTOG OSTRVA: Anđelina laže, nismo joj prodali ostrvo!

- Nismo dobili nikakvu ponudu od nje, a pogotovo ga nismo prodali. Ne znam odakle dolaze ove priče da smo ga prodali holivudskom paru - kaže Dona Masaro, ćerka vlasnika ekskluzivnog odmarališta

  • 3

U svetskim medijima nedavno se pojavila informacija da je najlepša glumica sveta Anđelina Džoli kupila svom nevenčanom suprugu Bredu Pitu ostrvo u obliku srca za 50. rođendan. Navodno je Anđa potrošila 12,2 miliona funti (19,7 miliona dolara), ali vlasnici ostrva tvrde da glumica laže jer joj nisu prodali ekskluzivno odmaralište.

- Ostrvo smo stavili na prodaju pre četiri meseca, ali još uvek nismo dobili nijednu ponudu, a kamoli da smo ga prodali. Ne znam odakle je došla ova priča - rekla je Dona Masaro, ćerka vlasnika Džozefa i Barbare Masaro.

Vlasnici ostrva u obliku srca tako su demantovali da je njihov posed sada u vlasništvu poznatog holivudskog para. Ekskluzivno ostrvo na 11 jutara sa pistom za helikopter nalazi se severno od Njujorka. Koliba na ostrvu sagrađena je 1950, osam godina pre Rajtove smrti, a glavna kuća izgrađena je 2008. po Rajtovom planu.

(A. Č. / Huffington Post)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandar

    26. novembar 2013 | 23:15

    Kakva glupost, a ja ga kupio devojci prosli vikend.

  • Maki

    27. novembar 2013 | 00:57

    Bolje da kupi nesto da jede, nego ostrva da kupuje. Ni grana joj nije ravna :O

  • Djoko

    27. novembar 2013 | 03:50

    Opaka je. Plasiranje laži to joj je zanat. Jad i žalost.caskaju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA