VIRTOUZNI ENGLEZ: Poznati di-džej James Zabiela nakon pet godina nastupa u Beogradu

Jedan od najpopularnijih di-džejeva današnjice James Zabiela nastupiće 20. decembra u beogradskom Belexepocentru

  • 1

Britanski producent, poznat po virtuoznim nastupima na najvećim svetskim festivalima, u Beograd se vraća posle nepunih pet godina, a domaću podršku pružiće mu sve popularnija Lea Dobričić i naš najuspešniji di-džej Marko Nastić.

 

- Gledati Zabielu uživo trebalo bi svakog da podseti da je di-džej nastup umetnost jednako koliko i umeće da se različite muzičke sekvence objedine u neraskidivu celinu - rekao je jednom prilikom di-džej i uticajni radijski voditelj BBC-a Pete Tong.

 

Talenat kojim se od početka karijere služi, Zabieli je u startu 2000. godine doneo nagradu nekadašnjeg kultnog Muzik magazina. 

 

Ono što ne prestaje da vredi za di-džeja iz Sauthemptona je njegova strast prema muzici, otvoren odnos sa publikom i neprestana želja za usavršavanjem cele jedne profesije.

 

 

Da veština nije dovoljna, upravo dokazuje Zabiela, kojeg publika najviše ceni zbog muzičke raznovrsnosti, kretanja kroz stilove i razne periode, spojenim u neponovljive setove kakav je bio i nedavni na zatvaranju 15. sezone legendarnog We Love... serijala u kolosalnom klubu Space na Ibici.

 

Sopstveni serijal na španskom ostrvu, što je oduvek bio kuriozitet samo najvećih imena na sceni, pokreće prošle godine po nazivu svoje novoosnovane izdavačke kuće Born Electric gde uključuje kolege u vrtoglavom usponu na sceni kao što su Scuba, Midland, Modeselektor, Simian Mobile Disco i drugi.

 

Posle 15 veoma uspešnih singlova i isto toliko zvaničnih miks izdanja, Zabiela je priznao da razmišlja i o studijskom albumu, koji sudeći prema singlu The Healing neće nužno biti vezan za furiozni plesni zvuk po kojem je prepoznatljiv.

 

 

U Beograd, kako najavljuje, dolazi sa potpuno novom muzikom, koju će, na sebi karakterističan način, izvesti u još jednom neponovljivom setu pred publikom u Belexpocentru 20. decembra.

 

Kontigent od prvih 300 ulaznica po promotivnoj ceni od 590 dinara od danas je u prodaji na blagajnama Doma omladine, Kombank arene, Bilet centra, šoping centra Ušće i brojnim drugim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa širom Srbije. Ulaznice će nakon isteka promotivne prodaje koštati 790 dinara, a njihova finalna cena biće viša i na ulazu.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kljova

    29. novembar 2013 | 10:36

    Da li je moguce da ovog coveka opet neko bukira??? Katastrofa...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA