PREFORSIRAO SE: Željko Šašić završio na infuziji!

"Bio sam slab, tako da su ti vitamini uticali da se moje stanje poboljša", rekao je pevač koji je imao nezgodu na snimanju nove emisije "Tvoje lice zvuči poznato"

  • 0

Željko Šašić doživeo je peh na sninaju nove emisije "Tvoje lice zvuči poznato", jer je pevač zbog premora, završio na infuziji.

- Željko je bio bolestan, imao je temperaturu, pa je preventive radi popio koktel vitamina, kako bi mu se stanje poboljšalo i kako bi odgovorio zadatku emisije koja se emituje u subotu - rekla je portparolka "Prve srpske televizije" Slađana Paunović.

Uprkos malaksalosti, Željko je potvrdio da se sada dobro oseća.

Bio sam slab, tako da su ti vitamini uticali da se moje stanje poboljša. Zahvalan sam doktorki Branki koja je s nama u svakoj emisiji i trudi se da nam pritekne u pomoć - rekao je pevač koji će ove nedelje imitirati Milana Mladenovića iz EKV-a.

Da podsetimo, do sada su, osim Željka Šašića, posledice zbog napornih priprema za emisiju osetili Tamara Dragičević, koja je povredila nogu, i Aleksa Jelić koji je na elektroaparatima za koleno.

(Telegraf.rs/ Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA