Aleksa kao Majkl Džekson, Goca kao Kristina Agilera (FOTO)

Njih dvoje imaće više nego interesantan i zahtevan nastup koji ćete moći da vidite ove subote u šou-programu "Tvoje lice zvuči poznato"

  • 0

Najveće domaće i muzičke zvezde biće sa nama i ove subote u šou-programu "Tvoje lice zvuči poznato". Goca Tržan i Aleksa Jelić, koji će ovog puta imitirati Kristinu Agileru i Majkla Džeksona, imaće više nego zanimljiv nastup. Tu su i raskošna scenografija, kostimi i fantastična energija sjajnih plesača, koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Ipak, ovaj šou ima svoje specifičnosti, te ćemo tako gledati dva "kralja popa" na sceni. Aleksa Jelić, jedan od Džeksona, vredno je spremao koreografiju, a bele čarapice, crne cipele i karakteristična srebrna rukavica su jednostavno nezaobilazni delovi kostima.

Goca Tržan, kao Kristina Agilera, posmatrala je prodorno plavim očima kako "Majkl" đuska i sprema se za izlazak na scenu. Oboje imaju zahtevne nastupe, te će biti mrtva trka oko toga ko će se više svideti žiriju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA