MIKI ĐURIČIĆ: Za 10.000 evra sam ušao na Farmu

"Pre početka rijalitija dobio sam 10.000 evra. Nisam lud da ne pristanem na to. Sumnjam da ću dobiti novac za ostatak učešća jer sam pobegao sa imanja", rekao je pčelar iz Kupinova

  • 6

Miki Đuričić, koji je pre izvesnog vremena svojevoljno napustio rijalitiji "Farmu", otkrio je da nije ostao bez kompletnog honorara, pošto je, kako kaže, pre ulaska na imanje u Lisoviću dobio svotu od 10.000 evra.

- Želim da pobegnem iz cele ove medijske džungle. Čeka me tužba "Prve" televizije, a nadam se da me neće tužiti i "Pink". Da se razumemo, u "Farmu" sam došao zbog love. Pre početka rijalitija dobio sam 10.000 evra. Nisam lud da ne pristanem na to. Sumnjam da ću dobiti novac za ostatak učešća jer sam pobegao sa imanja. Nisam više mogao da izdržim taj pritisak - rekao je Đuričić za "Blic".

Da podsetimo, Miki je pre učešća na "Farmi" bio jedan od voditelja u emisiji "Moja velika svadba", koja se emituje na konkurentskoj "Prvoj srpskoj televiziji".

Zbog nenajavljenog napuštanja ovog šoua, pčelar iz Kupinova je prekršio ugovor, zbog čega će morati na sud. Miki se odlučio za taj potez jer mu je produkcija "Farme" ponudila pozamašan depozit da bi ušao u rijaliti, a uz to je dogovoreno da kao i ostali učesnici dobija nedeljne honorare.

Pošto je svojevoljno napustio imanje, Đuričić je ostao bez novca za učešće, a postoji verovatnoća da će ga produkcija i tužiti.

(Telegraf.rs/"Blic")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pera postar

    28. novembar 2013 | 10:57

    treba barabi naplatiti tri puta vise, pa neka rmba da vrati

  • Lud Zbujen

    28. novembar 2013 | 13:42

    Kakav polusvet ko bre placa ove splacine i ko to gleda fuj boze kakao ljudi zardjuj pare za glupost ex sto sam iso u skolu

  • Lolika

    28. novembar 2013 | 12:33

    I onda je princ poljubio Snezanu i ona je ustala iz mrtvih....hahaaa kakav retardirani "momcic".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA