ILUZIONISTI STIGLI U SRBIJU: Hudinijev naslednik beži iz zaključanog tanka! (VIDEO)

Upoznajte Endrua Basa, jednog od najomiljenijih iluzionista sveta, čija je specijalnost oslobađanje iz nemogućih situacija

  • 0

Najprodavaniji šou magije na Zemlji pod nazivom "The Illusionists: Wittness The Impossible" došao je u u Srbiju gde publiku oduševljavaju svojim umećem i talentom.

Ovaj spektakl krenuo je sa prikazivanjem već u dvorani "Spens" (od 26. do 28. novembra, sa početkom u 19 časova), a  od 29. novembra do 1. decembra (sa početkom u 19 časova), beogradska publika će moći da ih posmatra u "Kombank Areni".

Da podsetimo, ulaznice za predstave u Novom Sadu i u Beogradu prodaju se po cenama od 2.200, 2.500, 2.800, 3.000, 3.200, 3.500 i 4.000 dinara i mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima Eventima kao i na blagajni Spensa i "Kombank Arene".

Sedam neverovatnih iluzionista zaintrigiraće vas magijom i iluzijom koju nikada do sada niste videli. U pitanju je zadivljujući miks najčudnijih i najneverovatnijih optičkih iluzija, uključujući napeti ruski rulet, iznenađujuće levitacije, čitanje misli, nestajanja i bekstva i prvi put u istoriji - bekstvo iz tankera punog vode.

Svaki od iluzionista je maestro na svom polju, a njihovim trikovima svedočilo je više od million ljudi širom sveta.

Ovog puta upoznajte Endrua Basa, jednog od najomiljenijih iluzionista sveta. Njegova specijalnost jeste oslobađanje iz nemogućih situacija, a mnogi ga smatraju naslednikom legendarnog Harija Hudinija.

Pogledajte kako se Endru izvukao iz tankera punog vode:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA