OTKRIVAMO: Manifestacija Beogradski pobednik velika laž, poznati plakali i histerisali iza bine!

Voditelj celog projekta odlučio je da progovori o jednoj od najvećih prevara u organizaciji muzičkih događaja

  • 12

Muzička manifestacija "Beogradski pobednik", koja se tradicionalno svake godine održava, ove godine je protekla u katastrofalnim uslovima. Naime, kako Telegraf saznaje, organizatori su bili i više nego bahati prema izvođačima, među kojima su bili Rada Manojlović, Šako Polumenta, Neda Ukraden, Stoja, Tina Ivanović, Mile Kitić...

 

Voditelji nisu smeli da piju vodu puna tri sata, a suze su lile u potocima. Statue su nedavno dodeljene, ali neki učesnici i dalje ne mogu da prežale bačeno vreme, novac i energiju.

 

Nama se požalio voditelj ove manifestacije Filip Belan, koji tvrdi da je cela organizacija bila katastrofalna, od toga da je pola pevača koji su platili svoje učešće, "izvisilo" za nastup, da ni dinar od honorara nisu ni videli.

 

 

- Iskreno, ne znam šta mi je trebalo da na jedan ovakav način se predstavljam širem auditorijumu, ovo je bilo omalovažvanje svih nas. Moja koleginica i ja kao voditelji i domaćini te večeri i pored uslova koji su ometali naš rad, trudili smo se da budemo nasmejani i širimo pozitivnu energiju. Bilo nam je zabranjeno da čestitamo na nagradama, a pevačima je bilo zabranjeno da se obraćaju publici - počinje svoje izlaganje Filip, i dodaje da nisu smeli da piju vodu.

 

- Mnogi pevači koji su platili svoje učešće nisu emitovani kada je prilog bio pušten na televiziji! A o tome što ni honorare nismo dobili, neću da pričam! Čak je bilo teško organizaciji da voditelji dobiju dve flašice vode, pa smo morali sa jednom flasicom da opstanemo tri i po sata! Iza kulisa "Beogradskog pobednika" bilo je suza ljudi koji nisu ispoštovani po dogovoru - otkriva Belan za Telegraf.

 

 

- "Beogradski pobednik" je jedna velika laž! Koleginica koja je sa mnom vodila, iako ima porodicu koju izdržava, o svom trošku je stilizovala sebe i platila sve ono što joj je bilo neophodno kako bi nesmetano obavljala rad - iskren je mladi voditelj, koji otkriva i da su Radu Manojlović, koja je kasnila, bukvalno isterali sa bine kako se slučajno ne bi obratila publici.

 

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tijana

    28. novembar 2013 | 22:43

    Ovaj opancic zvani Rada bi mogao jednom da ne kasni i da se spusti malo na zemlju!

  • Jovan

    28. novembar 2013 | 22:42

    Bravo Filipe! Iskrenost se ceni!!

  • otvoren

    28. novembar 2013 | 23:29

    Čestitam dečko! Zašto nisi objavio i ime čoveka koji zavlači već 12 godina?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA