OVO NISTE VIDELI NA FARMI: Evo šta su Edin i Marijana stvarno radili u hotelu! (VIDEO)

Bivši odbojkaš je celu noć pričao o svojoj devojci Jeleni Jovanović koju obožava

  • 4

Bivši odbojkaš Edin Škorić proveo je noć sa Marijanom u ekskluzivnom hotelu i tom prilikom nisu imali nikakve emotivne ispade, niti su se ljubili, mazili ili nešto slično, već su celu noć pričali o Jeleni! Naime, Edin je toliko zaljubljen u pevačicu da je potpuno iskulirao Marijanino prisustvo i pričao o svojoj dragoj.

- Ja sam tri puta pokušao da se udaljim od Jelene, ali sam odlepio, baš mi se sviđa. Na početku sam je mnogo muvao, a ona me iskulirala. Otvorio sam joj sve karte, a ona u fazonu i dalje hladna. Kažem joj: "Ako ne želiš da te muvam, samo mi reci STOP", i ona mi kaže tri puta. Znači, nisam verovao. Tad sam navalio još jače - rekao je Edin Marijani tokom večere.

Podsetimo, Edin i Marijana su čitavu noć proveli van farme, a Jelena je besnela na imanju. Svađe su postale učestale, ali su tokom jučerašnjeg dana izgladili odnose. Očigledno da je Škorić do ušiju zaljubljen u pevačicu.

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BSBS

    29. novembar 2013 | 14:34

    Papucar teski ...

  • PTJ

    29. novembar 2013 | 16:04

    Najbolje novine su telegraf, al kad udjem u naslovnu i vidimo ono novo a pise farma a iznad kategorija Dzet Set, ajde recite mi makar jednog pravog Vipoca u bilo kom rijalitiju pa NEMA....

  • Pablo Escobar

    29. novembar 2013 | 17:29

    Kreteeen teskiii!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA