MAGIJA: Iluzionisti očarali Beograđane! (FOTO)

Pretvaranje balona u belog goluba, goluba u lepezu, iščezavanje i ponovno pojavljivanje stvari, pogađanje zamišljenih oblika i reči, samo su neke od stvari koje su u "Kombank areni" izveli najbolji mađioničari sveta

  • 4

Najpoznatiji svetski iluzionisti, nakon tri predstave u Novom Sadu, večeras su premijerno svoje veštine predstavili Beograđanima u "Kombank areni". Znatiželjne posetioce dočekao je Filip Eskofej - "Mentalist", posmatrajući ih sa velikog ekrana i upozorivši ih da se pripaze jer ume da čita misli.

Nakon toga u vrlo dinamičnom segmentu predstave, uz energičnu rok muziku benda na sceni, plesačice u atraktivnim crnim kostimima i svetlosne efekte, svi članovi trupe su brzo upoznali publiku sa svojim "specijanostima" - izvlačenje iz ludačke košulje u visećem položaju naglavačke, nestajanje ljudi, stvaranje lokomotive na sceni...

Trikovi sa kartama, pretvaranje balona u belog goluba, goluba u lepezu, iščezavanje i ponovno pojavljivanje stvari, pogađanje zamišljenih oblika i reči, nestajanje muzičara sa scene i njihovo pojavljivanje u sledećoj sekundi u publici, samo su neke od tačaka koje su izveli Eskofej, Den Speri - "Anti-Conjuror", Džindžer Lej - "Enchantress", Endru Baso "Escapologist", Mark Kalin - "Gentlemen", Kevin Džejms -"Inventor" i Džef Hobson - "Trickster".

Centralna tačka bilo je Basovo trominutno izvlačenje iz kanistera punog vode po ugledu na čuvenog Hudinija. Baso je naglavačke spušten u kanister sa lisicama na rukama i nogama okovanim o poklopac kojim je zaključan u kanisteru. Uz pomoć ukosnice i sposobnosti, kako je objasnio, da dislocira svoje kosti uspeo je da otključa lisice, izvuče noge i kroz iste otvore provuče ruke na vrh poklopca, otključa ga i na kraju izađe iz kanistera.

Vrlo efektnu i pomalo jezivu tačku izveo je Speri, koji izgledom podseća na kotroverznog muzičara Merlina Mensona, pa njegov nastup i prati žešća metal muzika. "Antimađioničar" je progutao bonbonu, a zatim je koncem pokušao da preseče svoj vrat. Konac se u jednom trenutku našao pod kožom na njegovom vratu i njime je izvukao bonbonu sebi iz grla.

Slična scena usledila je nešto kasnije, samo što je ovoga puta konac provukao kroz nos do oka, i iz oka izvukao jedan kraj. Pažnju je privukao i Kevin Džejms kada je "oživeo" Čarlija Čaplina i omogućio kretanje čoveka čiji je trup odvojen od nogu.

Ipak najmlađe je simpatični "Pronalazač" oduševio kada je učinio da papirna ruža poleti, a od salvete i malo vode napravio sneg. Hobson je bio zadužen za šale, a "Iluzionistima" u tačkama pomagali su i posetioci, koji su rado pristajali da budu deo zanimljivih trikova.

Tako su pomogli "Džentlmenu" da preseče "Čarobnicu" na dva dela, a jedina dama u trupi je preživela i ubadanje mačevima i kopljima u plamenu. Beograđani će imati priliku da se zabave uz "Iluzinoiste" i sutra i prekosutra, a predstave počinju u 15 i 19 časova.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pedja

    30. novembar 2013 | 14:18

    Je li bio iko?

  • Sale BG

    30. novembar 2013 | 16:27

    "Najbolji iluzionisti dolaze u Srbiju" .... zanimljivo je to da , nikog od pomenutih iluzionista nisam do sad video nigde .Osim kao ucesnik na Imas talenat takmicenju.Dobro osmisljen i izreziran show a trikovi se mogu kupiti , na slobodnom trzistu .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA