SEKSI GUZA: Seka oduševljena svojom pozadinom! (FOTO)

Pevačica je ponosno pokazala svoju zategnutu zadnjicu, za koju je uložila mnogo truda i rada u teretani

  • 28

Povodom premijere njenog singla, popularna pevačica Seka Aleksić gostovala je na Radio Pingvinu gde se u emisiji "Dan sa Lejlom" otvorila i, između ostalog, slušaocima otkrila i kako će izgledati spot za ovu numeru. Pričala je i o svom suprugu ali i da je jednom prilikom imitirala Lepu Brenu. Ali ono što niko nije mogao a da ne primeti jeste njena fenomenalna figura!

U uskim farmerkama i bluzi koja je delimično otkrivala njen bujni dekolte, Seka je pokazala da je u nikad boljoj formi! Osim odlične frizure, struka i nogu, ono što je i te kako privuklo pažnju jeste njena zategnuta pozadina.

Pevačica nije ni primetila da je slikaju... Sasvim je jasno da su naporni treninzi urodili plodom i da Seka nikako ne odustaje od namere da uvek bude u top formi! Uostalom, slika govori više od reči.

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jaaaa

    30. novembar 2013 | 10:42

    Zena se ubi od vezbanja a i dalje debela i bezveze. Nije sto je buckili nego sto se utipovala da je riba i da je zgodna

  • Su

    30. novembar 2013 | 10:49

    Ako je ovo zategnuto i lepo,onda stvarno nemam reci! Da li znate vi kako treba da izgleda zadnjica od tolikog napornog treninga?

  • Bojan

    30. novembar 2013 | 10:35

    Bravo! Nema ništa bolje nego ponos neke žene na svoje dupe! Samo trebali ste u krupnom planu da samo dupe vidimo a facu da izostavite. Tuźno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA