Ivan Ivanović kaznio Saru zbog njenih nepristojnih fanova!

"Dva poena dajem kao poruku tvojim fanovima pošto su mnogo mali, a nisu dobro vaspitani. Da shvate da za svaki bezobrazluk u životu moraju da plate cenu", oštar je bio član žirija "Tvoje lice zvuči poznato"

  • 21

Jedan od članova žirija popularnog šoua "Tvoje lice zvuči poznato" Ivan Ivanović, revoltiran nepristojim ponašanjem fanova Sare Jovanović, odlučio je da ih "nauči pameti", te je izvanrednu imitaciju Šakire mlade pevačice ocenio najnižom mogućom ocenom.

- Mislim da je tvoj nastup bio jedan od najboljih večeras i bio sam potpuno fasciniran načinom na koji si to uradila. Dva poena dajem kao poruku tvojim fanovima pošto su mnogo mali, a nisu dobro vaspitani. Da shvate da za svaki bezobrazluk u životu moraju da plate cenu. Ta cena večeras će biti to što su svojim ponašanjem tebi naneli štetu iako ti to nisi zaslužila - rekao je voditelj emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem".

Sara mu nije zamerila ovaj gest, dok njenim obožavaocima ipak nije bilo svejedno što su izazvali ovakvu reakciju kod žirija i pevačicu koštali poena, te je ubrzo usledio i izvinjenje od jedne ljubiteljke Jovanovićeve.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grocka

    1. decembar 2013 | 12:35

    On sve zive proziva,i mladje i starije,i zive i mrtve, ali to je u redu,ali kada njega neko isproziva onda se poziva na kulturu i vaspitanje... kakav kompleksas!

  • luka

    1. decembar 2013 | 11:15

    Prase,budi smeker.A ne slepac,nisu pevali njeni fanovi nego Sara ;)

  • Filip Todorovic

    1. decembar 2013 | 10:42

    A sta su uradili ti njeni nevaspitani mali fanovi? Sta se tacno desilo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA