• 8

SEVE BRANI GEJEVE: Da li želite da neko odlučuje o vašem telu?!

"Homoseksualci su, nažalost, ionako naučili živjeti u ilegali i skriveni. Najviše će izgubiti žene jer sutra će neko u vaše ime odlučivati o zabrani pobačaja i zabrani vantelesne oplodnje. Razmislite da li želite da neko drugi odlučuje o vašem telu, vašem životu i izboru?", napisala je pevačica

  • 8

Severina Vučković još jednom je pozvala sve svoje fanove da se na današnjem referendumu u Hrvatskoj izjasne protiv izmene dosadašnje definicije braka, po kojoj bi se on opisao kao zajednica muškarca i žene, isključujući sve druge oblike saputništva.
Hrvatka zvezda se ovaj put poslužila i mudrim rečima velikog britanskog govornika Vinstona Čerčila i svoje razmišljanje o učešću na referendumu poistovetila sa njegovim o odlasku u rat.

- Za sve one koji se dvoume da li da izađu na referendum: "Ponekad idemo u rat jer smo potpuno sigurni da ćemo pobijediti; idemo u rat i kad je ishod sasvim neizvjestan; a ima smisla ići u rat i kada je potpuno sigurno da ćemo biti poraženi, jer je puno bolje časno i ponosno poginuti, nego dugo živjeti kao kukavica i hulja" Winston Churchill - napisala je pevačica motivišući citat, a zatim dodala:

- Homoseksualci su, nažalost, ionako naučili živjeti u ilegali i skriveni. Najviše će izgubiti žene jer sutra će neko u vaše ime odlučivati o zabrani pobačaja i zabrani vantelesne oplodnje. Razmislite da li želite da neko drugi odlučuje o vašem telu, vašem životu i izboru? Ili ćete i vi otići u ilegalu zajedno sa homoseksualcima? - napomenula je Vučkovićeva.
(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rodja

    E Seve,Seve..od kako je JK javno pocela da podrzava tu vrstu ljudi,ne moze na svojim "koncertima"ni dom sindikata da napuni..

  • ŠvecS

    Bravo Seve. Inače u poslednje vreme si katastrofa,ali ovaj put si u pravu iako znam da nema šta nećeš da uradiš za malo marketinga.

  • paprika

    Ajde pornicarko ne palamudi.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima