SEKA: Lupiću ti šamar! MILAN: Septička jamo!

Pevačica je za Milanove uvrede da je debela saznala od prijateljice, budući da je u Minhenu, te je brže-bolje, javno zapretila Stankoviću batinama

  • 28

Nakon komenetara Milana Stankovića kako neće da jede pre nastupa da ne bi izgledao kao Seka Aleksić, pevačica mu je preko Tvitera poručila da će dobiti batine, jer ga je već upozoravala na ovakvo ponašanje, dok joj je on uzvratio tvrdnjom da je lažni humanista i septička jama od osobe.

- Napuderisanom sa ženskim prstenjem bih preporučila da me zaobiđe, inače ću mu lično lupiti šamarčinu kad ga vidim. Već treći put ovo radi - napisala je ogorčena Seka na Tviteru, ona je trenutno u Minhenu te je od prijateljice saznala za uvrede koje je pevač uputio na račun njenog izgleda.

 

Plavušan iz Obrenovca nije ostao dužan pevačici, te je na istoj društvenoj mreži izvređao koleginicu.

- Dirnite ih u centar sujete i posmatrajte koliko zla i nesreće iz njih može poteći. Kakva septička jama od ljudi! Veliki vernik, humanista - razbesneo se pevač.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • rankovic

    1. decembar 2013 | 17:25

    ... Stvarno bi Seko trebala da smrsas jedno 35kg

  • Tijana

    1. decembar 2013 | 17:27

    Zar ova "pobozna" zena ne zna da je greh pretiti???Pravi vernik prasta,ne pomislja na greh,a kamoli da ga izgovori...A da,setih se...Pa ona je vernica samo na drustvenim mrezama.Kako se lako sam covek otkrije i pokaze pravo lice.Nista im nije sveto,sve zarad poena kod tzv. publike.

  • gora

    1. decembar 2013 | 18:05

    Jaoo Milane hvala ti što si Seku naterao da pokaže pravo lice!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA