FILIP: Nisam hteo da titram Staniji, sve sam žrtvovao zbog nje!

- Hteo sam sebe finansijski da obezbedim i da stanem na noge, da više gledam svoju karijeru jer sam se previše uneo u vezu - kaže maneken

  • 2

Povodom prekida emotivne veze sa starletom Stanijom Dobrojević, maneken Filip Panajotović izjavio je da nije želeo više da glumi ljubomornog momka koji stalno trčka za njom, da je njihov odnos bio pod stalnim medijskim pritiskom, kao i da je u ovom momentu najbolje da više ne budu zajedno.

Stanija i ja se i dalje volimo, ali nije više išlo onako. Hteo sam sebe da finansijski obezbedim i da stanem na noge, da više gledam svoju karijeru, jer sam se previše uneo u vezu. Počeli su da me povezuju samo sa tim - rekao je maneken, i dodao da misli da će Stanija više zaraditi zbog njihovog razlaza.

- Nismo ni ona ni ja raskinuli da bismo profitirali, samo kažem da će njoj biti bolje. Radiću svuda gde mogu da pokažem da sam ja Filip Panajotović, kulturan dečko koji ima svoj posao i karijeru, a ne neki ljubomorni lik iz "Farme" - kaže Panajotović.

Takođe, on se izvinio svojim fanovima, koji su se raspitivali za njihovu vezu, jer im nije na vreme odgovarao na poruke. 

(Telegraf.rs/izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA