Roker iz X Faktora o izjavi Željka Joksimovića: Ne osećam se kao šminker!

"Smatram da sam izabrao pesme koje su adekvatne i primerene za ovaj šou, a da pri tom nisam odstupio od svojih principa i muzike koju volim, šlusam i stvaram", rekao je Miloš Bajat

  • 1

Prošlonedeljni nastup rokera Miloša Bajata iz Novog Sada u "X Factoru" izazvao je dosta polemika, budući da mu je Željko Joksimović zamerio to što nije bio "dovoljno rokenrol", i prokomentarisao da je šminker, dok su ostali članovi žirija oduševljeni njegovim besprekornim glasom.

- Ne bih se složio sa svojim kolegama. Ti si super u tom nekom stilu, ali ako si već u roku, treba da budeš još više rok. Rok nema alternativu - rekao je Joksimović, koji je takmičaru zamerio i izbor pesme.

- Iskreno, tek kada sam odgledao epizodu u kojoj je bila prikazana moja audicija čuo sam izjavu jednog od članova žirija da sam ja šminker. Ja se tako ne osećam i ljudi koji prate moj rad znaju da to i nisam, što se i dokazalo velikom podrškom po društvenim mrežama. Ako neko smatra da konkretno Nickelback i Billy Idol nisu dovoljno rokenrol to je njegov lični stav, ali ja se sa tim ne bih složio. Sve u svemu smatram da sam izabrao pesme koje su adekvatne i primerene za ovaj šou, a da pri tom nisam odstupio od svojih principa i muzike koju volim, šlusam i stvaram - bio je iskren ovaj talentovani roker.

Kako će se Miloš Bajat pokazati u nastavku takmičenja videćemo već sledeće nedelje kada je na programu sledeća faza takmičenja "boot camp", dok nas ovog utorka očekuje special epizoda sa audicija.

Uskoro sudije postaju mentori takmičarima, a od sledeće epizode "X Factora" odluka o plasmanu u dalji tok takmičenja biće na gledaocima!

Pozivamo vas da se uključite dajući tokom special emisije predloge koji sudija bi trebalo da postane mentor za vašeg favorita koristeći oznaku "#predlazem @imeMentora za imeTakmičara" na Facebook-u i Twitteru uz stantardno #XFactorAdria.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nemamime

    2. decembar 2013 | 22:48

    Zeljko zeli da u ovom sou bude nesto kao Tasovac sto je bio, ili Sajmon Kauel. To mu nikako ne uspeva. :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA