ŠA: Ila brate, drži se, uz tebe sam!

- Naravno da, čim sam čuo šta mu se desilo, zaboravio sam na sve svađe i gluposti. Vlada ima punu moju podršku i biću tu šta god mu zatreba - kaže Nenad Aleksić Ša

  • 6

Povodom informacije da Minimaksov sin, poznati reper Vladimir Ilić Ila ima tumor pljuvačne žlezde, kontaktirali smo njegovog nekadašnjeg prijatelja i člana grupe "Sha-Ila", Nenada Aleksića Ša koji kaže da je zaboravio na sve svađe i nesuglasice sa Ilom, te da je uz njega sve vreme.

- Čuli smo se naravno, čim sam čuo za to što mu se desilo, odmah sam zaboravio na sve svađe i gluposti. Videćemo se ovih dana i naravno da ima moju punu podršku u borbi koja predstoji i biću mu uvek tu šta god da zatreba. Kako mu lekari kažu, ne bi trebalo da bude toliko opasno ali ga čeka operacija koja nije nimalo prijatna - kaže Ša za Telegraf.

Podsetimo, Ila za 20 dana ide na operaciju tumora pljuvačne žlezde. Kaže da strah ne postoji, jer je navikao da mu se loše stvari dešavaju u životu. Ila je postao poznat široj javnosti u Srbiji kada je osnovao grupu Sha-Ila sa Nenadom Aleksićem Ša, koji je učestvovao u prošloj sezoni "Farme".

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA