DŽIBONI: Novi album preslušajte, pa ga pojedite!

"Kad sam čuo da se može izraditi gramofonska ploča od čokolade i da još može svirati, takvu priliku nisam mogao propustiti", rekao je splitski pevač

  • 1

Splitski kantautor Džiboni, koji je nedavno održao koncert u "Areni" novi album "20th Century Man" izdao je na čokoladnoj ploči i oduševio svoje obožavaoce širom regiona! On je ovu gramofonsku poslasticu pevač je predstavio pre nekoliko dana u Beču.

- Kad sam čuo da se može izraditi gramofonska ploča od čokolade i da još može svirati, takvu priliku nisam mogao propustiti - pohvalio se on.

Splićanin je novi album na engleskom jeziku snimao u londonskom Ebi Roudu. Kako bi publici ponudio nešto novo, odlučio je napraviti čokoladnu ploču. Čak je i nalepnica od jestivih boja.

- Čitao sam da čokolada sadrži hormon sreće i pojačava libido pa sam zato mislio da je to savršena kombinacija za rok koji smo obožavali 80-ih - objasnio je pevač.

Dodao je kako je s albumom na engleskom jeziku pridobio novu publiku.

- Broj obožavatelja se širi pa se nadam da će se i među ljubiteljima čokolade pronaći novi. Biće ih i više kad shvate da album nakon slušanja mogu pojesti - zaključio je kroz smeh Džiboni.

(Telegraf.rs/24.sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA