Sergej Trifunović osniva humanitarni fond "Naša deca"

"Mnogo puta smo iznevereni ali srećom, građani još uvek žele da pomognu drugima. Moramo da razvijamo svest građana da treba, mogu i žele da daju za druge, da uzmemo stvar u svoje ruke i pokrenemo državu da se uključi", rekao je poznati glumac

  • 15

Humanitarni fond za lečenje dece u inostranstvu, koji se lično angažovao u prikupljanju sredstava za pomoć oboleloj deci, zvaće se "Naša deca", najavio je danas poznati glumac Sergej Trifunović.

- Mnogo puta smo iznevereni ali srećom, građani još uvek žele da pomognu drugima. Moramo da razvijamo svest građana da treba, mogu i žele da daju za druge, da uzmemo stvar u svoje ruke i pokrenemo državu da se uključi - poručio je Sergej, gostujući na četvrtom CSR Forumu, konferenciji posvećenoj društveno odgovornom poslovanju kompanija koje je podržao USAID Srbija, preko Instituta za održive zajednice.

Da podsetimo, Trifunović je nedavno u emisiji "Tvoje lice zvuči poznato" apelovao da se pod hitno pomogne maloj Uni Savić, koja je obolela od akutne limfoglasne leukemije i koja treba pod hitno da ode na operaciju.

Sergej je takođe bio gost na humanitarnom koncertu na kome je desetogodišnji Nikola Džoni Ranković svirao za malu Lanu Nikolić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • selena

    3. decembar 2013 | 18:36

    Ovaj covek je preveliki hedonista da bi postao iskreni humanista.Ovo je za njega dobro odradjen marketinski posao u kome moze dobro da se zaradi.Njegov fond moje pare videti nece.Dosta sam placala Rebracine dijamante i firmirane krpice nemam nameru da ovome placam njegove hedonisticke potrebe.

  • ljubisa

    3. decembar 2013 | 19:40

    Tako je SELENA, koliko je samo nanio bola porodici Ognjenovic,bruka!

  • Su

    3. decembar 2013 | 20:15

    Stvarno preterujete...da njega nije bilo za Tijanu niko ne bi ni cuo...a on ni dinara nije video od tih para.. Samo taki nastavi Sergej,na tvojoj smo strani...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA