PREMIJERA VEČERAS: Poslušajte najavu za novi hit grupe "In Vivo"! (FOTO) (VIDEO)

Poznati dvojac predstaviće publici novu numeru pod nazivom "Meni je dobro"

  • 0

Popularni dvojac "In Vivo" najavljuje premijeru novog spota za pesmu "Meni je dobro" na svom "Jutjub" kanalu, zakazanu za sredu, 4. decembar u 20 sati. Neven Živančević i Igor Maljukanović otkrivaju da su veći deo spota snimali na egzotičnom Tajlandu, u Bangkoku, na Puketu, kao i na Maja Beju gde je sniman film "Plaža" sa Leonardom Dikaprijem.

Neki kadrovi su zabeleženi i u velikom luna parku u blizini mondenskog letovališta Sen Trope, gde je Igor isprobao čari nebeskog skoka.

- Ako stavim na stranu prelepe predele i beskrajno tirkizno more koje Tajland pruža, najveći utisak mi je ostavio skok iz aviona. To je nešto što sam godinama želeo da uradim, a ovaj spot je bio dobra prilika za to - objašnjava Neven, a Igor dodaje da se proveo "nezapamćeno".

- Nezaboravan je momenat kada smo napunili penom "stojadina" (automobil "zastava 101") i nas desetoro je skakalo u njemu. Mislim da se tu u spotu doslovce prenosi naslovna rečenica "Meni je dobro", jer nam je stvarno tako i bilo. Nezapamćen provod! - rekao je Igor.

Poslušajte najavu za večerašnju premijeru:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA