TLZP: Željko na štiklama, Sara kao Lajza Mineli! (FOTO)

Takmičari će zablistati u sceni urnebesne "Tesne Kože", Sara i Tamara će izvesti numeru "Money" iz filma "Kabare", dok će Šašić do suza nasmejati publiku u ulozi Sneki

  • 1

Sledeća epizoda šoua "Tvoje lice zvuči poznato" oduševiće milionski auditrorijum, budući da će ovoga puta publika uživati u scenama čuvene "Tesne kože", dok će kabaretsku atmosferu dočarati Sara i Tamara, a mnoge će ove nedelje nasmejati i Željko Šašić, koji će se popeti na štikle i ući u kožu Senki!

Sara će vizuelno i vokalno biti gotovo ista čuvena glumica i pevačica Lajza Mineli. Šminka, kostimi i koreografija uspešno su dočarali scenu i čuvenu numeru "Money" iz filma "Kabare". Uloga Maksimilijana u istoimenom filmu, kojeg tumači Joel Grey, pripala je Tamari Dragičević.

Očekuje nas još jedna urnebesna scena iz filma "Tesna koža", dok će se Željko prvi put popeti na štikle, a savete kako da izdrži u toj nemogućoj misiji davao mu je upravo Knez.

Šljokice na grudima i vikleri na Željkovoj glavi deo su priprema za ulogu Super Sneki. Željko je pokazao do savršeno pliva u svim vodama, sve zadatke je sa velikom lakoćom iznosio, pobrao je silne pozitivne kritike, ali da li će mu štikle doći glave ili će se poput svojih kolega Kneza, Bokija i Alekse odlično snaći, videćemo u subotu u 21:15 na "Prvoj"

(Telegraf,.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA