EZEL: Osećam se kao rob, muče nas na snimanjima!

- Volim svoj posao i ne želim da ga se odreknem, ali pucam po šavovima jer sam pod prevelikim stresom. Kad dođem kući, ne mogu da zaspim jer mi mozak radi sto na sat, a bude mi još gore kad se setim da do jutra moram da pročitam scenario i upamtim sve što moj lik priča - iskren je Kenan.

  • 2

Turski glumac poznat po ulozi Ezela u istoimenoj seriji, tvrdi da su uslovi za snimanje serija u Turskoj užasni, te da producenti izrabljuju glumce do iznemoglosti. Kenan Imirzalioglu kaže da na set odlazi tokom ranih jutarnjih časova, vraća se po mrklom mraku, a tokom snimanja nema pauzu dužu od 15 minuta.

- Ako se nešto ne promeni, tursku glumačku scenu mogla da zadesi velika revolucija. I to uskoro. Volim svoj posao i ne želim da ga se odreknem, ali pucam po šavovima jer sam pod prevelikim stresom. Kad dođem kući, ne mogu da zaspim jer mi mozak radi sto na sat, a bude mi još gore kad se setim da do jutra moram da pročitam scenario i upamtim sve što moj lik priča. Osećam se kao rob - iskren je Kenan.

Dodao je da se divi kolegama koje imaju porodicu, posebno Berguzar Korel (31), jer se posle napornog snimanja mora brinuti za sina Alija (3), kojeg ima s Halitom Ergenčom (43).

(A. Č./ 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA