ANA NIKOLIĆ: Vučić i Čeda su najbolji frajeri! (VIDEO)

"Recimo da mi super izgleda Aleksandar Vučić, meni lično. Ali 'ajde, i Čeda Jovanović. Recimo, nekog od njih dvojice bih volela da vidim u svom spotu", uz osmeh je rekla pevačica

  • 12

Ana Nikolić otvorila je dušu u emisiji "Dan sa Lejlom" koja se emituje na Radiju "Pingvin" i rekla kako nije ista trezna i kad popije, dok je za najzgodnije političare proglasila Aleksandra Vučića i Čedomira Jovanovića, ali i da za Novu godinu priželjkuje bebu!

Ona je slušaocima ovog popularnog radija otkrila kako će se zvati knjiga koju planira da napiše o svom životu.

- Nasmejala sam se Ivanu Ivanoviću koji me stalno proziva, a on je najavio moju knjigu ili seriju da će se zvati "Jer kad popijem, šaljem poruke sačuvaj me Bože". Eto, recimo, tako će se zvati - uz osmeh je ispričala pevačica i tom prilikom otkrila svoju novogodišnju želju.

- Ja bih da slete neke rode na moj krov! Volela bih da dobijem bebu i da se u sledećoj godini ili onoj tamo ostvarim u toj ulozi jer smatram da je to ono što mi nedostaje - rekla je iskreno pevačica i voditeljku ostavila bez reči.

Pored maštarija o majčinstvu, Nikolićeva je otkrila i kojeg dasu sa naše javne scene bi volela da vidi u svom spotu.

- Recimo da mi super izgleda Aleksandar Vučić, meni lično. Ali 'ajde, i Čeda Jovanović. Recimo, nekog od njih dvojice bih volela da vidim u svom spotu - iznenadila je pevačica odgovorom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA