• 10

MAJA: Nepravedno su mi oduzeli sina, u Strazburu ću se boriti za njega!

"Na pravdi boga mi je oduzeto dete! Žalila sam se i apelacionom i revizionom sudu, i svuda su me odbili! Sad čekam da na sudu bude potvrđeno da li ću ga viđati 14 ili 10 dana mesečno

  • 10

Pevačica Maja Nikolić pre dve godine izgubila je starateljstvo nad mlađim sinom Lazarom, koji je pripao ocu Vuku Kandiću, i od tada pevačica je viđala svog sina 14 dana mesečno. Da li će se taj broj smanjiti na 10, odlučiće Osnovni sud 9. decembra, dok ona poručuje da neće odustati od borbe za starateljstvo!
Po pravosnažnoj presudi Prvog osnovnog suda u Beogradu, Majin sin Lazar pre dve godine pripao je ocu Vuku Kandiću, kojem Nikolićeva plaća alimentaciju u iznosu od 100 evra mesečno.

- Na pravdi boga mi je oduzeto dete! Žalila sam se i apelacionom i revizionom sudu, i svuda su me odbili. Sad samo čekam da se okonča proces u Osnovnom sudu i da 9. decembra bude potvrđeno da li će da mi smanje viđanje sina i sa 14 na 10 dana mesečno. Čim se to završi, žaliću se Sudu u Strazburu! Neću odustati - izjavila je Maja za "Kurir".

Ona već 16 godina sama izdržava i svog starijeg sina iz prvog braka, Novaka, za kojeg od njegovog oca Mirka Šćepanovića, kako kaže, nikad nije dobila alimentaciju.
- Ne znam na osnovu čega je zaključeno da ja koja radim u privatnoj firmi i još pevam na nastupima ne mogu da budem staratelj. Pa ja već godinama sama izdržavam starijeg sina, kao i teško bolesnu majku. Sudija Tatjana Jeremić, koja je takođe majka, po nekom svom nahođenju zaključila je da je Lazaru sigurnije da živi kod oca - rekla je ogorčena pevačica.
(Telegraf.rs/Kurir)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bla

    Nisu ti oduzeli vec ste se razveli a dete pripalo jednom od roditelja.

  • Ivanaa

    Zorica nedavno dade komentar da malenoj Rei nije mesto pored majke u Ljigu,jer je majka,kako Zoka rece,"lazljiva", a sad daje kontra komentar... Ajd,Zorice,ili Zorane,oladi malo...

  • GoranM

    Tuga do neba.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima