MIS TELEGRAFA PRED IZBOR ZA MIS ZEMLJE: Sa posebnim uzbuđenjem iščekujem finalno veče! (FOTO)

"Maksimalno sam se potrudila da dam sve od sebe na pripremama, kako bih sa sto manjom tremom i većom koncentracijom nastupila na finalnoj večeri", rekla je Anđeljka Tomašević, koja će predstavljati Srbiju na prestižnoj manifestaciji na Filipinima

  • 1

Do održavanja izbora Miss Earth 2013 ostao je jos samo jedan dan. Naša predstavnica Anđelka Tomašević je nešto manje od mesec dana boravi na Fiilipinima gde se priprema za ovo veoma važno takmičenje, koje se održava 7. decembra.

Kakvi su joj utisci i kako se priprema za finalni nastup, saznali smo od naše predstavnice.

- Kada sam dobila poziv za učeŠće na ovom takmičenju, nisam ni znala sta me očekuje, jedino mogu da kaŽem da je na početku postojao strah da prihvatim ovakav poziv s obzirom na to da je Filipine neposredno pre mog dolaska zadesila nesreća, odnosno tajfun koji je pogodio ostrvo i ostavio strasne posledice.

Međutim, u isto vreme pored straha u meni se javila potreba da odem tamo kao predstavnica Srbije i na bilo koji način pokušam da pomognem tom narodu. Pri samom dolasku organizatori takmičenja su nas vrlo ljubazno dočekali, sa velikim gostoprimstvom - rekla je Anđelka i istakla da je izuzetno zadovoljni kako su ih domaćini tretirali:

- Ono što me je od starta oduševilo jeste njihova ljubaznost prema nama i njihovo zalaganje za samo takmičenje i našu udobnost boravka, da sam imala utisak kao da se nikakva nesreca nije dogodila. Ljudi ovde osim sto su ljubazni i pozitivni, vrlo su hrabri. Manila je ogroman grad sa velikim brojem stanovnika, sa propratnim problemima velikog grada kao sto je gužva u saobraćaju. Smeštene smo u prelepom hotelu F1 u centru grada - navela je naša prestavnica.

Anđelka je istakla da je konkurencija na ovoj manifestaciji velika:

- Na takmičenju učestvuje preko 90 zemalja iz celog sveta, što je više nego na "Miss Universe" koje važi za daleko prestižnije takmičenje od ovog. Sve devojke su podeljene u 3 grupe, zbog velikog broja učesnica. Ja, kao predstavnica Srbije sam u drugoj grupi koja ujedno važi i za jednu od najjačih. Najbliskija sam sa devojkama iz moje grupe baš iz tog razloga sto mo upućene jedna na drugu. Moja cimerka je devojka sa Devičanskih Ostrva - rekla je aktuelna mis Telegrafa, koja je navela da je srećna što je imala priliku da pomogne lokalnom stanovništu:

- Učestvovale smo u raznim humanitarnim akcijama i bila sam jako zadovoljna kada sam videla sreću na licima dece kojima sam podelila pun kofer igračaka koji sam ponela iz Srbije.

U pripremi za finalno takmičenje, bilo je organizovano par takmičenja u kojima sam ostvarila zavidne plasmane. Na takmičenju "Resorts Wear" ušla sam u TOP 5 devojaka i osvojila glavnu nagradu žirija. Takođe, na takmičenju "Swimsuit Competition" sam kao predstavnica Srbije ponovo ušla u TOP 5, što je za mene jako velik uspeh s obzirom na to da se, ponavljam, takmiči preko 90 zemalja iz celog sveta.

Devojke su maksimalno spremne za finalno veče a ja sa posebnim uzbuđenjem iščekujem finalno veče i koristim svaki slobodan trenutak da se relaksiram uz druženje sa ovim predivnim ljudima koji na nas gledaju, zaista, kao na prave zvezde.

Maksimalno sam se potrudila da dam sve od sebe na pripremama, kako bih sa sto manjom tremom i većom koncentracijom nastupila na finalnoj večeri - istakla je Anđelka.

Za kraj, Anđelka je rekla da ne razmišlja o pobedi:

- Tema ovogodišnjeg izbora je planeta Zemlja, i tema koja ce se preneti svetu jeste lepota Zemlja, a ne naše individualne. Koja god devojka da pobedi, po mom mišljenju zaslužuje to mesto. Ne razmišljam o plasmanu, jer je glavni utisak koji ću poneti sa sobom, lepota svega sto me je okruživalo ovih 20 dana na Filipinima, i vratiću se u Srbiju sa velikim životnim iskustvom koje bih propustila da nisam prihvatila poziv za ovo takmičenje - rekla je naša lepotica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ljutko

    6. decembar 2013 | 19:14

    Sasluzuje visok plasman! Eh sta bih dao za jednu ovakvu:)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA