PLAVUŠAN: Aleksa Jelić kao Nataša Bekvalac (FOTO)

Mladi pevač otkrio je fanovima na Tviteru svoju transformaciju u poznatu pevačicu iz Novog Sada, koju će imitirati u novoj epizodi šou-programa "Tvoje lice zvuči poznato"

  • 1

Nova epizoda šou-programa "Tvoje lice zvuči poznato" na programu je u subotu uveče na televiziji "Prva", a dobropoznati takmičari su više nego spremni da prikažu svoje sledeće imitacija.

Jedan od učesnika ove emisije Aleksa Jelić će se naći "u koži" Nataše Bekvalac i pokušati da dobije naklonost žirija, u kome se će biti i poznata pevačica iz Novog Sada.

Mladi pevač je svoju transformaciju u "panonsku barbiku" predstavio na Tviteru, gde je postavio fotografiju gde izleda poput Bekvalčeve.

Da podsetimo, Skaj Vikler će imitirati Dina Dvornika, Tamara Dragičević plesača Džoela Greja, Sara Jovanović Lajzu Mineli, Sneki Karolinu Gočevu, Boris Milivojević MC Hamera, Ana Kokić Fergi, Željko Šašić Sneki, Goca Tržan Bona Voksa, Knez Meri Džej Blajdž, i, već pometi Aleksa Jelić Natašu Bekvalac.

"Tvoje lice zvuči poznato" na programu je u subotu u 21 čas na televiziji "Prva".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA