MILAN STANKOVIĆ: Seko, ne možeš da podrigneš pa da posle glumiš finu osobu!

- Iako sam imao povoda nisam želeo da vređam i retvitujem slike starih naslovnih strana, neke ispovesti bivših momaka, "redaljke", ružni prizori ispod šatora - kaže pevač

  • 13

Nakon što su se Seka Aleksić i Milan Stanković žestoko izvređali preko Tvitera, kada je on nju nazvao septičkom jamom a ona mu uzvratila pretnjom da će ga išamarati, pevač kaže da je Aleksićeva perfidna i sujetna, ali da je ipak spreman da joj se izvini i tako okonča ovaj medijski rat.

- Popravila je izjave, vidi se da joj je bila potrebna pomoć oko toga. Nažalost, perfidno upakovana sujeta je i dalje tu. Ne možete da podrignete pa da glumite nobles, kao ni da se isprosipate najgrdnije na Tviteru, pa da kasnije glumite ostvarenu osobu. Upravo zbog toga nisam želeo da vređam i retvitujem slike starih naslovnih strana koje su po Tviteru masovno šerovane. Neke ispovesti bivših momaka, "redaljke", ružni prizori ispod šatora, donji veš i slično. A imao sam povoda. Mislio sam da će da oladi. Bilo mi je neprijatno i suvišno, jer ne želim da unizim ili postidim damu koja preti šamarima - kaže Milan i dodaje:

- Dugujem izvinjenje fanovima zbog toga što su mediji uspeli da mene i njih dovedu u vezu sa estradnim muljem. Izviniću se i njoj čim je sretnem, jer sumnjam da će drugačije stati, a nisam neko ko želi zlo i sramotu drugima.

(Telegraf.rs/ izvor: Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Makica

    7. decembar 2013 | 14:05

    Milan Stankovic je jedan od naj boljih vokala u nasoj zemlji. Mlad, perspektivan i drugaciji. A takvih kao sto je Seka ima na tone, iskompleksirana satorska pevaljka.

  • Aa

    7. decembar 2013 | 11:49

    Bravo Milane

  • Ramona.hr

    7. decembar 2013 | 11:36

    Redaljke? !;-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA