Pogledajte najbolje filmove u 2013. u samo 11 minuta! (VIDEO)

Internet stranica Film.com je sastavila veoma zanimljivu listu od 25 ostvarenja koja su obeležila ovu godinu, a neki od ovih filmova će se sigurno naći u najužoj konkurenciji za "Oskara"

  • 2

Budući da je skoro nemoguće odgledati sve filmove o kojima se toliko priča, sajt Film.com je sastavio sjajnu kompilaciju najzanimljivijih ostvarenja iz 2013, među kojima se verovatno kriju i neki od budućih osvajača "Oskara".

Lista je veoma interesantna, od otkačenih komedija "The World's End" i "Pain And Gain", preko dokumentarca "Leviathan" do drame "The Great Gatsby" u kojoj glavnu ulogu tumači Leonardo Dikaprio.

Takođe, među 25 ostvarenja su se našli i triler "Stoker" sa Nikol Kidman, "The Grandmaster" koji govori o čuvenom Ip Manu, učitelju legendarnog Brusa Lija, kao i "Before Midnight", treći nastavak serijala u kojem glavne uloge tumače Itan Hok i Džuli Delpi.

Prepuštamo vam da sami otkrijete koji se još filmovi nalaze u ovoj kompilaciji, gledajte i uživajte:

(Telegraf.rs/ Film.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • REALISTA

    7. decembar 2013 | 23:52

    Odgledao sam mnogo filmova, ali ubedljivo najgori film ikada je "The World’s End”. Vrlo lose smisljena prica, los smisao za humor, losi glumci. Strasno. Svima preporucujem, da zaobilaze film u sirokom luku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA