TVOJE LICE ZVUČI POZNATO: Fenomenalni Knez kao Meri Džej Blajdž pobednik devete emisije! (FOTO)

Popularni pevač koji je je sjajno imitiirao američku zvezdu svoju nagradu od 1.000 evra je poklonio za lečenje male Lane Nikolić

  • 7

Pobednik devete emisije popularnog šou programa "Tvoje lice zvuči poznato"  je Knez koji je bio zaista fantastičan kao Meri Džej Blajdž, a bilo bi nepravedno ne spomenuti i njegovu partnerku Gocu Tržan koja je kao Bono Voks, sa Knezom izvela numeru "One" benda U2.

Knez je nagradu od 1.000 evra donirao za lečenje male Lane Nikolić koja je obolela od teškog oblika aplastične anemije i kojoj je neophodno lečenje u Italiji.

Standardnim članovima žirija Ivanu Ivanoviću, Mariji Mihajlović i Katarini Radivojević, ove nedelje se pridružila Nataša Bekvalac koja je na početku emisije premijerno predstavila svoju novu numeru "Bolesno te volim".

Večerašnju emisiju je sjajnim nastupom otvorio Boris Milivojević koji je imitirao MC Hamera, a iako se pošteno zadihao, oduševio je publiku i žiri a Nataša mu je rekla da je ostala bez teksta dok ga je Ivan pohvalio rečima da mu je ovo definitivno bio jedan od boljih nastupa u emisiji.

Sneki je postala Karolina Gočeva i otpevala je njenu numeru "Više se ne vraćaš". Ivanović je prokomentarisao da je ovo više bila obrada nego imitacija dok je Marija zaključila da je Sneki bila sjajna kao i uvek.

Ana Kokić je imitirala Fergi i izvela je pesmu "A Little Party Never Killed Nobody" i bila je veoma dobra, a najveće pohvale je dobila od Nataše koja joj je poručila: "Meni je ovo super. Ti si jako seksi, ti si džepna Venerica!".

Sara Jovanović, kao Lajza Mineli i Tamara Dragičević kao plesač Džoel Grej su izvele veoma zahtevnu tačku iz čuvenog mjuzikla "Kabare" i za svoj veliki trud su dobile pohvale od žirija.

Aleksa Jelić je pokazao da mu izgleda najviše odgovaraju ženske uloge, jer se fenomenalno snašao u ulozi Nataše Bekvalac, u beloj haljinici i sa šljokicama, a dok je pevao numeru "300 stepeni", ni "originalna" Nataša nije mogla da sakrije svoje oduševljenje ovom sjajnom koreografijom.

Zatim je red došao na Gocu Tržan koja je imitirala Bono Voksa i Kneza koji se pretvorio u Meri Džej Blajdž, i njih dvoje su na fantastičan način izveli numeru "One" benda U2, ali je Gocin nastup ostao u senci sjajnog Kneza koji je oduševio sve u studiju.

A onda spektakl - Željko Šašić u vrućim pantalonicama kao Sneki! Pevač je vrckao bolje od većine žena a Babićeva i žiri su jednoglasno ocenili njegov nastup kao fenomenalan.

Za kraj Skaj Vikler je u crvenom fraku imitirao Dina Dvornika, i videlo se da mu ovakvi nastup leže, a Ivanović mu je rekao: "Videlo se koliko si uživao, odradio si ovo od srca, svaka čast".

Određeno je i ko će koga imitirati naredne nedelje:

Sneki - Šer

Boris - Željko Joksimović

Goca - Knez

Skaj Vikler - Knez

Sara - Keti Peri

Aleksa - Roj Šajder

Tamara - Ruslana

Ana Kokić - Ben Verin

Željko Šašić - Ceca

Knez - Zvonko Bogdan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA