VEČE DŽEZA: Sjajna Lena Kovačević oduševila Beograđane! (FOTO)

Popularnaa pevačica odžala je sinoć više nego uspešan koncert u "Dom sindikata" gde je publici izvela svoje dobropoznate hitove

  • 3

Pevačica Lena Kovačević održala je sinoć uspešan koncert u beogradskom "Domu sindikata". Publiku su podjednako činili pripadnici oba pola, uživajući u pop džez zvucima Leninih pesama.

Sa svojim sedmočlanim bendom Lena Kovačević izvela je numere sa novog albuma "San", ali i nekoliko hitova sa prethodnog albuma "Dobar dan za pevanje". Koncert je otvoren pesmom "Nisi me bio vredan ti", a zatim su se ređali hitovi "Majstor za poljupce", "Tišina", "San", "S'Mediterana", "Sama", "Ti i ja i Sena" i mnogi drugi.

U jednom trenutku Lena je napravila omaž pevačici Rendi Kraford, što je publika ispratila sa oduševljenjem. Zvaničan deo koncerta završen je pesmom "Zvižduk u 8", a na bis je Lena izvela dva svoja nova hita "Pustinja" i "Osećam", ispraćena velikim aplauzom.

Na ovom emotivnom koncertu među publikom su se našle i brojne ličnosti iz javnog života: Bora Todorović, Momčilo Bajagić - Bajaga, Branislav i Nina Lečić, Dragan Vujić-Vujke, Miško Plavi, Anita Lazić, Vlada Marković, kao i Lenin otac Dušan Kovačević.

U pripremi su nastupi širom Srbije, u regionu i inostranstvu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Black Crowe

    8. decembar 2013 | 15:48

    Ali ona ne zna da peva, to je jedini problem.

  • zooooo

    8. decembar 2013 | 13:56

    šteta što ovakvih koncerata nema više,i što je malo medisko interesovanje.svaka cast skidam kapu!sve najbolje želim leni

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA