KNEZ: Drago mi je što mogu da poklonim nagradu onome kome je potrebna!

"Divan je osećaj kad si nagrađen za svoj trud, jer od samog početka sam davao sve od sebe da što uverljivije pripremim i vokalno i vizuelno lik koji imitiram", rekao je pevač posle pobede u emisiji "Tvoje lice zvuči poznato", a svotu od 1.000 evra daće maloj Lani Nikolić, koja pod hitno mora na operaciju

  • 2

Nenad Knežević Knez je sjajnom imitacijom Meri Džej Blajdž konačno pobedio u šou-programu "Tvoje lice zvuči poznato". Nakon trijumfa, popularni pevač je istakao da mu je drago što može da novčanu nagradu od 1.000 evra uruči onome za koga misli da mu je najpotrebnija.

- Divan je osećaj kad si nagrađen za svoj trud, jer od samog početka sam davao sve od sebe da što uverljivije pripremim i vokalno i vizuelno lik koji imitiram. Napokon mi je pružena prilika da i ja uručim iznos od 1.000 evra nekome kome je pomoć potrebna - rekao je Knez za sajt "Prve" televizije".

Pevač, koji je ponovo imitirao ženu, istakao da je ključ njegove trijumfa vokalna intepretacija.

- Bez obzira na štikle, mislim da je za pobedu presudna bila moja vokalna interpretacija i fenomenalno odrađena maska - rekao je Knežević.

Pevač je istakao da su mu sve transformacije omiljene.

- Manje više sve imitacije su mi podjednako drage i svaka je posebna na svoj način - naveo je pevač i ponovio da novčanu svotu koju je zaradio pobedom u ovoj emisiji poklanja maloj Lani Nikolić.

- Nagradu poklanjam devojčici Lani Nikolić, kojoj je hitno potrebna transplatacija koštane srži u inostranstvu - rekao je Knežević.

Na pitanje da li među kolegama iz šou-programa "Tvoje lice zvuči poznato" ima favorita za finale, odgovorio je sledeće:

- Smatram da takmičari daju svoj maksimum i svako je briljirao u nekoj od emisija. Favorita nemam jer su svi maestralni i nikog ne bih posebno izdvajao - kazao je Knez i istakao da mu je krivo što se bliži kraj šoua i da bi bez razmišljanja ponovo učestvovao u ovoj emisiji.

Za kraj, Knez je gledaocima i fanovima poručio sledeće:

- Izuzetno mi je drago što smo postigli toliku gledanost i simpatije publike, tako da koristim ovu priliku da im se zahvalim na svim komplimentima i porukama podrške koje dobijam - zaključio je pevač.

(Telegraf.rs/Prva.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sanja

    8. decembar 2013 | 20:53

    Njegov je red bio da pobjedi.U svakoj emisiji zvuči isto,kao Knez.Ne volim ga ni kao pjevaca ni kao pojavu..Tako da..Za mene je Boris uvijek na visini zadatka.Ovaj nigdje veze!

  • Jelena

    9. decembar 2013 | 14:10

    Nije vazna pobeda ali ovaj gest je fantastican. Jos uvek ima nade jer ima ljudi koji su spremni da poklanjaju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA