MIRANDA KER: Orlando i ja se i dalje volimo!

- Poštujemo jedno drugo i razumemo, a onda je sve nekako harmonično. Ljubav među nama je neraskidiva - rekla je australijska manekenka

  • 0

Dva meseca posle razlaza sa glumcem Orlandom Blumom, australijski model Miranda Ker prvi put je progovorila o tome. Ona je u izjavi za "Harpers bazar" naglasila da su njih dvoje i dalje u dobrim odnosima uprkos pričama o novim ljubavima.

- Poštujemo jedno drugo i razumemo. A kada postoji razumevanje, sve je nekako harmonično. Nema razloga da ne budemo složni. I dalje se mnogo volimo i stalo nam je jedno do drugog - kaže Miranda Ker, i dodaje da nikome nije lako da prolazi kroz takvu fazu kao što je razvod.

- Bez obzira na ovu tešku fazu, Orlanda i mene će uvek vezati naš sin Flin, on je smisao naših života.  S obzirom na to da imamo tako jaku i neraskidivu vezu, osećamo se veoma, veoma blisko - izjavila je Miranda.

Nedavno se pisalo da je anđeo "Viktorija sikreta" u vezi s australijskim milionerom Džejmsom Parkerom, dok je Blum povezivan sa Liv Tajler, ali su, ipak, u prvom planu njeni poslovni poduhvati.

(Telegraf.rs/ harpersbazaar.com.au)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA