X FACTOR BOOT CAMP, ŽELJKO: Ne tražimo samo dobre pevače, već novu muzičku zvezdu! (VIDEO)

U utorak od 21:15 na televiziji "Pink" kreće dugoočekivani "radni kamp" ovog takmičenja, a četvoročlani žiri imao je težak zadatak da se odluči koji od kandidata ide u naredni krug popularnog televizijskog formata

  • 0

SLEDE TEŠKE ODLUKE SUDIJA! Najsurovija faza takmičenja "bootcamp", odnosno "radni kamp",  na programu je sutra od 21:15 na televiziji "Pink", a kako smo saznali biće ovo najuzbudljivija epizoda do sada. Sudije "X Factora", posle prve faze takmičenja, čeka težak posao da od 133 takmičara izaberu samo 24, koji će se plasirati u sledeću fazu "kuće sudija".

Emina Jahović je posle završetka audicija iskreno izjavlia:

- U prvom danu audicija smo nekako previše govorili DA, verovatno zato što nismo znali koliko ih ima dobrih, zato smo se malo zaneli - istakla je ova lepa pevačica.

Kiki je nije imao dilemu bez dvoumljenja rekao:

- Nisu svi zaslužili da uđu u bootcamp! - iskren je bio frontmen "Pilota".

Kristina i Željko, takođe, misle da su na audicijama u nekim situacijama bili suviše blagi i svesni su težine zadatka koji sledi.

Kristina je rekla sledeće:

- Bilo je dosta dobrih pevača, neće biti lako, moramo da izbacimo gomilu ljudi!- navela je Kovač.

Željko i ovoga puta bio oštar:

- Posle svega za neke kandidate ni ne znam kako su dobili tri ili četiri DA, ponovo ćemo se sastati i pogledati sve takmičare! Ne tražimo samo dobre pevače, mi tražimo novu muzičku zvezdu! - odlučno je rekao Joksimović.

Kako je bilo u "bootcampu", kakve odluke su donele "X Factor" sudije, ko je plakao, a ko se radovao saznaćemo u utorak uveče na televiziji "Pink".

Pogledajte najavu nove epizode "X Factora":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA