SEKSI: Sneki kao Šer pokazala izvajano telo (FOTO) (VIDEO)

Srpska pevačica oduševila je pubiliku i žiri kako imitacijom, tako i izvođenjem numere "I If Could Turn Back Time"

  • 0

Takmičari šou-programa "Tvoje lice zvuči poznato" su i ove nedelje naporno radili na svojim zadacima.  Uvek vredna i sjajna Snežana Babić Sneki ovoga puta je briljirala u ulozi Šer i još jednom pokazala svoje izvajano telo.

U istom izazovnom kostimu koji je poznata američka pevačica nosila u spotu za  pesmu "If I Could Turn Back Time", srpska folk zvezda je zaista vratila vreme. Sudeći po komentarima žirija i ozarenim osmesima u publici, naša Šer je nadmašila svoju američku koleginicu.

Pogledajte spot za pesmu "If I Could Turn Back Time" od Šer

Da podgreje atmosferu, potrudio se i nov član žirija Haris Džinović, koji se pridružio dobro poznatoj postavi.  Jedna od najvećih folk zvezda bivše Jugoslavije nije štedela reči hvale na takmičare koji su još jednom pokazali svoje raskošne talente, a zatim i sama potvrdila da je veliki umetnik.

Poznati meraklija je ponesen nastupom Nenada Kneževica Kneza u ulozi Zvonka Bogdana izašao na scenu i  zapevao pesmu Arsena Dedića. Haris je u potpunosti "skinuo"  legendarnog maestra i svojom imitacijom oduševio sve prisutne.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA