HELLO LIČNOST GODINE: Poznati uživali na glamuroznoj žurki (FOTO)

Magazin "Hello" okupio je večeras veliki broj poznatih zvanica na Belom dvoru na Dedinju povodom uručenja nagrada za ličnost 2013. godine

  • 8

Beli dvor večeras je blistao od glamura, s obzirom da se gotovo cela estrada sjatila u domu Karađorđevića povodom dodele nagrada magazina "Hello" za ličnost godine.

Prelepi ambijent ovog očaravajućeg kompleksa na Dedinju okupio je veliki broj poznatih iz sveta muzike, filma, sporta, umetnosti, ali i pripadnika sedme sile koji su došli da isprate ovaj svečani događaj. Frizure, toalete, odela, cipele...savršeno ukomponovani detalji prštali su na sve strane s obzirom da su se svi gosti potrudili da izgledaju kao da su upravo sišli sa crvenog tepiha na dodeli Oskara.

Zvanice je na ulazu u Beli dvor dočekivao princ Aleksandar II Karađorđević sa suprugom Katarinom, a među njima su se našli Vlado Georgiev, Sergej Ćetković, Leontina Vukomanović, Marija Kilibarda, Nikolina Pišek sa suprugom, Seka Aleksić, Jelena Rozga koja je pažnju privukla svojom zanosnom figurom, Slavko Beleslin sa ženom, Sanja Marinković, Vesna Dedić, Veselin Jevrosimović, Aco Pejović, Nataša Bekvalac koja je zablistala u prelepoj haljini Mihana Momose, Milan Popović, Nina Janković, Aleksa Jelić i mnogi drugi.

Ceremoniju dodele nagrada vodila je prelepa Nina Radulović Lečić, a kasnije joj se na binu pridružio i suprug Branislav. Nagrade su uručene svima koji su na sebi svojstven način obeležili 2013. godinu, a najveći aplauz pri izlasku na binu dobila je košarkašica Nataša Kovačević koja je ove godine uspela da prebrodi tešku saobraćajnu nesreću nakon koje joj je amputirana noga.

Magazinu "Hello" ovo je treći put zaredom da organizuje svečanu dodelu nagrada, a sudeći prema broju zvanica, ovaj događaj svakako se može smatrati jednim od glamuroznijih dešavanja u Beogradu.

(Tamara Milić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ivan

    11. decembar 2013 | 03:25

    e pa ovi karadjordjevici su prsli na cisto kad im se estradni polusvet muva po jednoj od najznamenitijih srpskih gradjevina i istoijskom objektu koji je znacajan za ovaj narod zivota mi treba se odreci srpskog drzavljanstva i pobeci na papuu nova gvineja da bar sa ljudozderima sedim ko covek hvala telegrafu sto mi je otvorio oci ovim textom

  • Ludilo

    11. decembar 2013 | 08:48

    Kilibarda ubica!

  • CorleoneR

    11. decembar 2013 | 05:49

    A gdje je Ceca?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA