DŽEJ: Adile, nikada ti neću oprostiti što si mi pretukao ćerku!

"Veoma sam razočaran. On je kod mene završio. Da je na mene skočio, nekako bi mu oprostio, ali kada je udario nju, to neću nikad", rekao je ogorčeno pevač

  • 12

Džej Ramadanovski istakao je da nikada neće oprostiti Adilu što mu je pretukao ćerku Anu. Popularni pevač je rekao za Kurir da je više nego razočaran zetovim postupkom i da je s njim završio za sva vremena.

- Već sam rekao da je sramota to što je uradio. Veoma sam razočaran. On je kod mene završio. Ne znam šta je mislio, da je Ana tikva bez korena. Da li je ovo kameno doba pa da na takav način moramo da reševamo probleme? Svi znaju da sam ga bodrio i gledao kao svoje dete, zaista nemam reči za sve što se desilo. Bolje da je mene prebio. Da je na mene skočio, nekako bi mu oprostio, ali kada je udario nju, to neću nikad - rekao je Džej za ovaj dnevni list, koji je juče u popodnevnim časovima dao izjavu u policijskoj stanici o ovom incidentu.

S druge strane, Adil je ponovo negirao da je pretukao njegovu verenicu Anu.

- Nisam je udario. Samo sam je odgurnuo i malo protresao. Posvađali smo se jer mi je Ana vređala majku. Rekao sam joj da prekine s tim i da joj nikad više ne padne napamet da govori loše o njoj - rekao je mladi pevač.

Da podsetimo, Džejova ćerka Ana rekla je policiji da ju je Adil tukao.

(Telegraf.rs/izvor: "Kurir")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • A L E K S A N D A R...

    11. decembar 2013 | 10:47

    Da je moju...sastavio bih ga sa zemljom

  • emina

    11. decembar 2013 | 10:48

    Sad da sam ja Dzej, za svaku pesmu koju adil pikira da snimi, dala bih tvorcu pesme duplo vise para da mu je ne da, nek peva kad se tusira, sam sebi, a sto se tice policijske akademije, mislim da je to satro zavrsio, nadam se da sa dosijeom nece moci da prismrdi MUPu, zamisli on takav da sprovodi zakon. S druge strane nadam se da Dzej nije tukao svoju suprugu, jer ako jeste, onda tek sad vidi kako je to jadno i zato muskarci pamet u glavu, danas vi bijete, a sutra ce neko mozda vasu cerku pa ce srce da vam se slama.

  • :-)

    11. decembar 2013 | 11:15

    hahahaha "samo sam je malo protresao" garaganska posla

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA