Evo kako izgleda prvi bosanski kung-fu film! (VIDEO)

Ostvarenje "Gorčina osvete" je snimljeno u Tuzli, posvećeno je Brusu Liju i u njemu se pojavljuje tridesetak lokalnih majstora borilačkih veština

  • 3

OVAKO BIJU BOSANCI! U Tuzli će 19. decembra biti premijerno prikazan kung-fu film "Gorčina osvete" koji je režirao Damir Pirić, a glavni junak je nepoznati mladić koji dolazi u selo, spasava ga od nasilnika, usput sve prebije i ode u planinu!

 

Niskobudžetno ostvarenje koje je sa pauzama snimano skoro tri godine posvećeno je uspomeni na legendarnog Brusa Lija, i kako kažu autori, predstavlja njihov doprinos obeležavanju 40. godišnjice smrti čuvenog glumca.

 

 

U prvom bosanskom kung-fu filmu glumačku ekipu najvećim delom čine članovi "Kung Fu Wu Shu" centra za obuku u Bosni i Hercegovini.

 

- "Gorčina osvete" je bosanska priča, začinjena motivima, dijalozima i akcijom kao iz nekog kineskog kung-fu filma o neznanom junaku koji dođe u selo, spasi seljane i ode u planinu. I dalje prateći tu tradiciju kung-fu ostvarenja, ekipa je odlučila da i naziv filma, koji nam u samom startu otkriva temu i ideju, pokaže kako osveta može biti gorka. Suprotnost je što naš junak "vojnik Gorčin" ne dolazi primarno iz te tradicije, on dolazi iz našeg bosanskog miljea u kojem vladaju drugačija pravila i vrednosti - istakli su članovi filmske ekipe na konferenciji za medije.

 

Pogledajte trejler za film "Gorčina osvete":

 

 

(Telegraf.rs/ Tuzlanski.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA