Vožnja tenkom sa Švarcenegerom u humanitarne svrhe!

Najdarežljiviji donator imaće priliku da se provoza glumčevim privatnim tenkom, ali i da sa njim razgovara i popuši cigaru, dok će Arnold snositi troškove puta i smeštaja

  • 1

Akcioni glumac Arnold Švarceneger došao je na originalnu ideju kako bi prikupio što više novca za udruženje "After School All Stars" koje pomaže siromašnoj deci, te je odlučio da onog ko donira najviše novca počasti uzbudljivom vožnjom svojim tenkom!

Cilj je da najdarežljiviji donator imaće priliku da se provoza sa bivšim kalifornijskim guvernerom u njegovom privatnom tenku i da potom, uz cigaru, provede neko vreme u razgovoru s njim i s osobom po svom izboru.

Nakon takmičenja, koje traje do 31. januara, takmilčar "najšire ruke" u svojoj vožnji uživaće krajem februara ili početkom marta sledeće godina.

Slavni glumac je na sebe preuzeo troškove avionske karte i boravka u hotelu dobrotvora i obećao da će za svaki poklonjeni dolar udruženju dati po jedan dolar iz svog džepa.

(Telegraf.rs/omaze.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA