Doručkujte sa Gocom Tržan, Željkom Vasićem ili Jelenom Tomašević!

Najsrećniji slušaoci "Radija S" imaće priliku da svakog četvrtka uživaju u društvu i prvoj jutarnjoj kafi sa poznatima u studiju i kafeu ovog popularnog radija

  • 5

Ukoliko ste oduvek želeli da se nađete u društvu poznatih, pa čak i da sa njima popijete kafu, sada ćete imati priliku, budući da "Radio S" izlazi u susret svim ljubiteljima Željka Vasića, Goce Tržan i Jelene Tomašević, i organizuje "Doručak sa zvezdama" u kojem možete da uživate baš vi!

 

Sutra će od 9 do 10 sati na nacionalnom radiju gostovati Željko Vasić, koji će druženje sa obožavocima nastaviti u kafeu "Radija S", dok će nagrađeni posetioci uživati i u radnoj radijskoj atmosferi.

 

 

Prijavljeni slušaoci u ranim jutarnjim časovima dobiće poziv sa "Radija S", a onaj ko se javi i odmah zapeva pesmu gostujućeg izvođača, osvaja VIP karte! Na taj način će nagrađeni slušaoci imati priliku da se slikaju sa poznatima, druže sa njima, da doručkuju zajedno, ali i da osete kako je to kad im zvezde zapevaju "na uvce".

 

U četvrtak 19. decembra moći ćete da doručkujete sa Gocom Tržan, a do 26. decembra možete se prijaviti za doručak sa Jelenom Tomašević.

 

 

Svi zainteresovani slušaoci koji žele da budu nagrađeni mogu da se prijave tako što će se registrovati OVDE.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA