LJUBA: Izdržavam unuku i ćerku jer su joj muž i otac u zatvoru!

"Naravno da je tačno da sam ja jedina osoba koja izdržava ćerku i njenu bebu Magdalenu. Prvo, zato što je to moja dužnost kao majke, a drugo, zato što osim mene trenutno ne postoji druga osoba koja može da joj pomogne", rekla je bivša farmerka

  • 10

Kik-bokserka i nekadašnja farmerka Ljuba Pantović Subotić preuzela je brigu o maloletnoj ćerki Aleksandri (17) i njenoj bebi Magdaleni, budući da je njen bivši suprug Karađorđe Subotić od nedavno u pritvoru, a otac njenog unučeta i njen bivši dečko Aleksandar Čabarkapa u zatvoru.

Aleksandra je nakon porođaja želela da prekine svaki kontakt sa majkom, i da svoju bebu gaji kod oca Karađorđa uz finansijsku pomoć bake iz inostranstva. Međutim, kada je Karađorđe nedavno priveden, 17-godišnja Aleksandra obratila se majci za pomoć.

Uprkos nesuglasicama kik-bokserka je odlučila da pomogne ćerki i ne ostavi je bez krova nad glavom, smatravši to svojom roditeljskom dužnošću:

- Naravno da je tačno da sam ja jedina osoba koja izdržava ćerku i njenu bebu Magdalenu. Prvo, zato što je to moja dužnost kao majke, a drugo, zato što osim mene trenutno ne postoji druga osoba koja može da joj pomogne. Što se tiče hrane, pelena i osnovnih stvari, uvek će imati to sa moje strane, ali na luksuz, skupe krpe i bunde moraće da zaboravi - rekla je Ljuba za "Blic".

Podsetimo, Čabarkapa se trenutno nalazi u Centralnom zatvoru gde služi kaznu zbog dva pokušaja ubistva, iznude, razbojništva, paljevine i nedozvoljenog nošenja oružja, dok je Karađorđe nedavno priveden u Kaluđerici pred ćerkom i unukom zbog optužbe za iznudu.

(Telegraf.rs/Blic)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA