ROMANA: Nisam privilegovana, ustajem u pet ujutru jer primam insulin!

"Ja ustajem svako jutro jer budem probuđena zato što primam insulin, i to u pet sati ujutru! Nemam nikakvu privilegiju ovde!", pravdala se farmerka Vajsu koji je tvrdio da za nju pravila ne važe

  • 4

Vajs je tokom "igre istine" otvoreno zamerio Romani to što duže spava ujutru, a neretko i popodneva i  na konto toga zaključio da je privilegovana od strane produkcije, što je pevačicu stravično razljutio!

- Ja ustajem svako jutro jer budem probuđena zato što primam insulin, i to u pet sati ujutru! Šta je tvoj problem kada ja spavam? Ti spavaš do dva popodne! Kada ja to pa spavam popodne? Sara kada dobije prespava ceo dan! I Jelena Jovanović je juče prespavala ceo dan! Ti si spavao do dva popodne! Marijana spava popodne - pravdala se farmerka, dok je Vajs paljbu nastavio po Zadruzi.

- Romana je do sada trebalo da bude kažnjena mnogi više puta, nego što zaista jeste! - rekao je reper, koji je pre par dana tvrdio kako je produkcija montirala snimke tokom pitanja gledalaca.

- Ti bre imaš problem sam sa sobom! Dečko, rekla sam ti da nemam nikakvu privilegiju ovde! Ako ti misliš tako, to je onda tvoja paranoja, jel ti to jasno! - urala je Panićeva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • goga

    12. decembar 2013 | 08:41

    Vajs hoće da se istakne,ali odabrao je kriv način jer se ističe po neprestanim prigovorima ostalim farmerima. Loše.

  • Daza

    12. decembar 2013 | 09:01

    Romana Panic B.Luka

  • Milena

    12. decembar 2013 | 11:41

    Romana me oduševila

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA