VRELA ZIMA U KLUBU BRANKOW JE POČELA!

Kako se bliži kraj godine, atmosfera u klubu prelazi na viši nivo. Ovu zimu Brankow namerava da obeleži nezaboravnim žurkama, o kojima će se dugo pričati po gradu

  • 0

U četvrtak, 12. decembra, u okviru Belgrade 2 Brooklyn večeri, u klubu gostuje hip-hop umetnica sa beogradskog asfalta Sajsi MC, a njena kontroverzna muzika i nastup zagrejaće sve prisutne u ovim hladnim noćima.

Ova talentovana dama bez dlake na jeziku će svoj nastup izvesti sa standardnom ekipom – svojom sestrom Tijanom (Shveca) i DJ B.k.o, i tom prilikom će premijerno izvesti svoje dve nove pesme "Sa devojkom u šoping mol" i "Ti si moj".

Pored pomenutog tria, za muziku i odličan provod zaduženi su Ike, Prema, Dada Selectah i famozni kokteli kluba Brankow.

Sledeće nedelje, Brankow priprema puno lepih iznenađenja, a povod je proslava prvog rođendana i to uz nastup Gramophondzie. Sjajna atmosfera u klubu će se nastaviti i početkom 2014. godine kada će nas svojim gostovanjima obradovati poznati svetski di džej-evi: Karmon, Claptone i Freemasons.

Vežite se, biće vruće ove zime!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA